Witam.
Mam takie pytanie. Gdyż chciałbym zabrac mojego psa do weterynarza, lecz pies nie byl szczepiony. Tu się pojawia moje pytanie. Jeśli bym poszedł do weterynarza to musiał bym wykupic wszystkie szczepionki/zastrzyki którymi nie był szczepiony mój pies? Gdyż nie przejawiał takiej konieczności, chował sie dobrze. Pies jest juz wiekowy okolo 7-9 lat.
To po co chcesz iść do weterynarza?
Szczepienia leżą wyłącznie w gestii właściciela i to od niego zależy czy pies będzie szczepiony. Weterynarz może jedynie doradzać pewne rozwiązania profilaktyczne.
bogdan, a szczepienia na wscieklizne? tez nie byl szczepiony? to wbrew prawu...
cala reszta szczepien, tu bez komentarza. pomijajac fakt ze w glupi sposob narazasz swojego psa na smierc w cierpieniach to jeszcze stwarzasz zagrozenie dla innych psow w okolicy bo w momencie kiedy twoj pies zachoruje bedzie siac choroba wokool siebie....pomyslales o tym?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum