Ja żem tu nowa, więc metryczką zarzucę.
W dowodzie mam Joanna, ale znajomi zwą mnie Pandora. Tak wyszło. Mam 23 lata i studiuję, niestety, socjologię. Powinnam weterynarię, farmację lub chociażby matematykę, ale zbiegiem wielu okoliczności (i złych wyborów) trafiłam tu i zajmuję się ludźmi zamiast zwierzętami, które uważam za zdecydowanie mądrzejsze od homo sapiens. Studiuję tu gdzie mieszkam czyli w Szczecinie.
Od zawsze fascynuję się kotami i pasjami o nich gadam, więc w razie czego mnie stopujcie Od września mam przygarniętego ze schroniska burasa imieniem Bono.
Zarejestrowałam się tu ponieważ mieszkam na nowym i odludnym osiedlu domków jednorodzinnych i do najbliższego weterynarza mam trzy dni drogi (tzn co najmniej godzinny dojazd autobusem), więc o natychmiastowej pomocy nie mam co marzyć. Liczę, że w razie niezbyt kryzysowej sytuacji dowiem sie tutaj potrzebnych informacji i przy okazji pogadam z ludźmi w temacie.
Pozdrawiam wszystkich
_________________ Mother of God! Kerrigan what have they done to you?
Teraz trochę o mnie.
Mam na imię Beata. Jestem studentką drugiego roku zootechniki na specjalności hodowla zwierząt na WHiBZ Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. A pochodzę z trochę dalszego zakątka Polski
Docelowo zamierzam ukończyć specjalizację hodowli i genetyki zwierząt. Jestem bardzo zadowolona z kierunku jaki wybrałam.
Szczególnie interesuję się fizjologią, genetyką zwierząt. Ale również fotografią i grafiką, od paru lat współpracuję z firmą poligraficzną więc aktywnie rozwijam te dwie ostatnie pasje choć czasami niekoniecznie mam na nie wiele czasu
Pozdrawiam.
Wiek: 29 Dołączyła: 04 Mar 2010 Posty: 126 Skąd: Bolesławiec
Wysłany: 2010-03-07, 12:02
Witam i ja! Jestem absolwentką zootechniki (specalność: hodowla zwierząt) na Akademii Rolniczej w Poznaniu. Studia ukończyłam 3 lata temu, już jako dziecko widziałam kim chcę zostać i tylko zootechnika wchodziła w grę.
Od 17 lat na poważnie siedzę w kynologii, moja bajka to terriery typu bull i molosy-rodowody, hodowle, wystawy, żywienie, utrzymanie etc. Posiadam staffordshire bull terriera i 6 kotów
Serdecznie pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum