Nie wiadomo o czym? Jeżeli masz ochotę coś napisać, pokazać się światu, napisz do mnie PW lub na vetforum@vetforum.pl. Możemy także się spotkać w realu, a powiem Ci o czym możesz napisać Tak naprawdę tematami artykułów wet. są zagadnienia , w których autor się specjalizuje lub które dobrze zna, więc pytanie jest lekko retoryczne...
Oczywiście jest możliwość umieszczenia Waszego nazwiska przy artykułach, które będą czytane przez całą Polskę
Trochę dziwnie to teraz brzmi biorąc pod uwagę fakt, że serwis jest ciągle niedostępny
Jestem jednak pewna, że wciąż są osoby gotowe pokazać światu swój talent pisarski oraz wiedzę. Dlatego proponuję tym osobom: Felinologiczny Portal Edukacyjny, czyli internetowy poradnik dla hodowców kotów http://www.edu.dcclub.pl/
Poszukujemy chętnych do napisania artykułu/artykułów z dziedziny kociego zdrowia. Temat może być samodzielnie wybrany lub redakcja coś zasugeruje. Nie oczekujemy niewiadomo czego, jedynie odpowiedzialnego podejścia do zadania.
Nie oferujemy wynagrodzenia pieniężnego, jednak może to być miły sposób na pogłębienie własnej wiedzy, jak i szansa na zdobycie znajomości i uznania wśród kocich fanatyków
A ja mogę? Studentem nie jestem, ale umiem wykorzystać Googla, no i mam trochę książek... Mogą być artykuły z serii "Dlaczego mój pies..." lub "Jak nie dać się zjeść, czyli podstawy zasad ostrożności przy obchodzeniu się z rasami agresywnymi".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum